Vill du ha en Välkky säkerhetsstolpe på din skolgården?

Arbetet mot mobbning fortsätter. På alla nivåer – från privatpersoner till samhälleliga inflytare och politiska beslutsfattare – satsar man på omsorg om barnens välfärd. InnoTrafik Oy verkar aktivt som uppfinnaren av Välkky tryggshetsstolpe och en budbärare med antimobbningsbudskap. Vi är ständigt på jakt efter nya samarbetspartner och fadderskolor, för att kunna installera Välkky trygghetsstolpar till glädje och trygghet för skoleleverna i alla delar av Finland.

Här hittar du skolorna med Välkky trygghetsstolpe. Listan uppdateras i samma takt som fler Välkky trygghetsstolpar installeras.

SEINÄJOKI

Törnävä skola

TAMPERE

Hatanpää skola

Rahola skola

HELSINKI

Botby grundskola

Norsen grundskola

Kankarepuisto grundskola

Ett av de finaste meddelanden vi fått efter publiceringen av forskningsrapporten om försöket med Välkky trygghetsstolpe.

”Republikens president Sauli Niinistö har mottagit ert meddelande om resultaten av försöket med Välkky trygghetsstolpe. Jag tackar för informationen och för att ni uppmärksamgjorde oss på projektets resultat. Det är alltid fint att höra om framsteg mot bättre trygghet och välfärd för barn och unga. För egen del önskar jag er en god fortsättning på våren.” – Med bästa hälsningar, Juuso Rönnholm, Republikens presidents specialmedarbetare.

Ta kontakt så pratar vi mer!

Hannamari Viitanen
Kommunikationschef
InnoTrafik Oy
Tel. 040 777 8636
hannamari.viitanen(at)innotrafik.com